Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kovat kundit

The Crew 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bar­ry Son­nen­fel­din tuot­ta­ma ko­me­dia eläköi­ty­neistä ma­fia­vel­jistä, jot­ka yrittävät vielä pa­kon sa­ne­le­mi­na pa­la­ta pe­liin, vaik­ka ote on­kin jo peh­men­nyt.

Bar­ry Son­nen­fel­din (MIB-mie­het mus­tis­sa) tuot­ta­ma ko­me­dia eläköi­ty­neistä ma­fia­vel­jistä, jot­ka yrittävät vielä pa­kon sa­ne­le­mi­na pa­la­ta pe­liin, vaik­ka ote on­kin jo peh­men­nyt. Hyvät näyt­te­lijät ja näppärät sket­sit te­kevät tästä pir­teää viih­dettä lop­puun as­ti.
To­sin ai­van alun lu­paa­maa in­ten­si­teet­tiä ei kyetä säi­lyttämään. Us­kot­ta­vam­pi kuin Eas­twoo­din ava­ruuslänkkä­ri Spa­ce Cow­boys, vaik­ka sa­mal­la as­tial­la ko­luaa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvän perustason kuva ja ääni. Ekstroissa dokumentti (20 min.), traileri ja kattavat faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy