Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Legends of Tomorrow - 2. kausi

DC's Legends of Tomorrow - Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016-2017Kesto: 713 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738204

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­seen DC:n sar­ja­ku­vaan poh­jau­tu­va seik­kai­lu­sar­ja yrittää rat­koa ai­ka­mat­kai­luun liit­ty­viä sol­mu­ja.

Sa­man­ni­mi­seen DC:n sar­ja­ku­vaan poh­jau­tu­va seik­kai­lu­sar­ja yrittää rat­koa ai­ka­mat­kai­luun liit­ty­viä sol­mu­ja. Tyy­li­puh­das su­per­san­ka­ri­sar­ja is­kee sa­maa eh­tymätöntä suon­ta, jo­ka on tuot­ta­nut pitkän lis­tan ke­peän säntäi­le­viä seik­kai­lu­sar­jo­ja.
Vauh­dik­kaas­ti käyn­nis­tyvä sar­jan toi­nen kau­si esit­te­lee taus­tat al­le mi­nuu­tis­sa ja säntää päätä pah­kaa seik­kai­luun, jo­hon ovat sot­keu­tu­neet yhtä­lail­la 1700-lu­vun Rans­kan ku­nin­kaa­li­set, 1940-lu­vun nat­sit ja Al­bert Eins­tein. Sop­pa on ke­peää aja­tuk­sen­juok­sua, mut­ta te­le­vi­sio­mai­set puit­teet ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat koh­dil­laan.
Kaik­ki 17 osaa kol­mel­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on vakaa ja jäsentynyt. Lavastus on viitseliäästi kohdillaan. Siistin mutkaton ääniraita terästää tapahtumia genren edellyttämin elkein. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja kooste Comic-Conista. (IJ)
11/12/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy