Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Lobster

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031000148

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­le­vai­suu­den yh­teis­kun­nas­sa sink­kuus on kiel­let­ty olo­muo­to, jo­ten pa­rin­sa me­nettä­neet ih­mi­set pas­si­te­taan ikään kat­so­mat­ta in­ten­sii­vi­jak­sol­le syrjäi­seen pa­ran­to­laan.

Tu­le­vai­suu­den yh­teis­kun­nas­sa sink­kuus on kiel­let­ty olo­muo­to, jo­ten pa­rin­sa me­nettä­neet ih­mi­set pas­si­te­taan ikään kat­so­mat­ta in­ten­sii­vi­jak­sol­le syrjäi­seen pa­ran­to­laan. Eris­te­tyn ho­tel­lin vie­rai­na, ja sen puos­ka­rei­den piis­kaa­ma­na, jo­kai­sel­la vie­raal­la on puo­li­tois­ta kuu­kaut­ta ai­kaa löytää it­sel­leen so­pi­va uu­si kump­pa­ni tai syn­tyä uu­del­leen va­lit­se­ma­naan eläi­menä.
Temp­pu­työl­listä­mi­sen kie­rol­ta kri­tii­kiltä mais­tu­va ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen sir­kus an­sait­see kun­nioi­tus­ta heittäy­ty­mi­sestä eri­koi­sen aja­tuk­sen­sa ja­los­ta­mi­seen, mut­ta täy­si­pai­noi­nen elo­ku­va tämä ei ai­van ole. Metsäs­ty­so­sioi­den­sa an­sios­ta ja­pa­ni­lai­sen Batt­le Royal -kult­tie­lo­ku­van brit­ti­pai­nok­sel­ta vai­kut­ta­va elo­ku­va am­men­taa liu­dan haus­ko­ja aja­tuk­sia yk­sinäi­syy­den tor­jun­nas­ta kes­kiai­kai­sin me­ne­tel­min, mut­ta sur­reaa­li fars­si ei kan­na kah­ta tun­tia. Elo­ku­va pal­kit­tiin sil­ti Can­ne­sin elo­ku­va­juh­lil­la tuo­ma­ris­ton pal­kin­nol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on tarkoituksellisen kylmäsävyinen ja jättää toisinaan myös hieman toivottavaa terävyydeltään, lähinnä metsäotoksissa. Ekstroissa kooste elokuvasta (5 min.). (IJ)
14/02/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy