Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Andromeda Strain

Andromeda uhkaa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1971Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA Stereo
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083042202

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ul­koa­va­ruu­des­ta tip­pu­nut sa­tel­liit­ti muut­taa ve­ren to­muk­si kaik­kien tiel­leen tul­lei­den ih­mis­ten suo­nis­sa.

Ul­koa­va­ruu­des­ta tip­pu­nut sa­tel­liit­ti muut­taa ve­ren to­muk­si kaik­kien tiel­leen tul­lei­den ih­mis­ten suo­nis­sa. Tie­de­mie­het yrittävät rat­koa sa­la­peräi­sen tap­pa­jan mys­tee­riä en­nen kuin on liian myöhäistä.
Verk­kai­nen tie­teisjännä­ri on kuin maan al­le hau­dat­tu ver­sio ava­ruus­seik­kai­lu 2001:stä, mut­ta nyt te­koä­lyn si­jaan uh­ka on bio­lo­gi­nen. Elo­ku­va ot­taa ai­kan­sa esi­tel­lessään huip­pu­sa­lai­sen la­bo­ra­to­rion puh­dis­tau­tu­mis­me­ne­tel­miä, eläin­ko­kei­ta ja mik­ros­koop­pien lins­sejä, mut­ta sen minkä an­ti me­nettää jän­ni­tyk­sessä voit­taa se hil­peän ope­tus­ha­lui­ses­sa ot­tees­saan. Tämä on tie­teisjännä­ri, jo­ka pai­not­taa sa­nan en­simmäistä puo­lis­koa ja ha­luaa an­taa kim­mok­keen tu­le­val­le tie­teen­te­kijöi­den su­ku­pol­vel­le.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Mic­hael Crich­to­nin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1969).

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva on vakaa, luonteva ja erottelukykyinen. Myös väritoisto on miellyttävän jäsentynyttä ja luonnollisen kylläistä. Kolkon tiukkaviritteinen ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja riitasointuisen scifi-annin sopivan häiritsevästi. Ekstraton. (IJ)
21/12/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy