Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lara Croft: Tomb Raider – elämän lähde

Tomb Raider – The Cradle of Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA D5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040717

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­rii­tik­ko Ro­ger Eber­tin mu­kaan ”­pa­rem­pi kuin en­simmäi­nen”.

K­rii­tik­ko Ro­ger Eber­tin mu­kaan ”­pa­rem­pi kuin en­simmäi­nen”. Se ei ole pal­jon vaa­dit­tu – sik­si kam­mot­ta­va kalk­ku­na se oli. Tätä voi to­siaan­kin kat­soa jo­pa vaa­dit­ta­van ajan, mut­ta se vaa­tii lap­se­no­mais­ta seik­kai­lun nälkää. Hie­man xXx:n ta­paan, ei ota it­seään liian va­ka­vas­ti. Myyt­tien käyttö ny­ky­tek­nii­kan in­no­vaa­tioi­den rin­nal­la on ai­ka toi­mi­va yh­dis­telmä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva pitää toiston värikylläisenä, vakaana ja miellyttävän erottelevana kautta linjan. Erityisesti alun ja lopun ulkoilmaotoksissa detaljit ovat kunniassa, ja sittemminkin jälki on hyvää vaikka toisinaan puuteria onkin mukana havaittavasti. Yhä yrmeä ääniraita tahdittaa toimintaa hyvin, eikä teemamusiikkikaan tunnu nuivalta. Ekstraton. (PS/IJ)
04/03/2014
04/03/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy