Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Chronicles of Riddick: Dark Fury

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 34 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109813EAN: 5050582251609

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ni­mat­ri­xiin osal­lis­tu­neen ja Æon Flux -­sar­jan luo­jan ly­hyt ani­maa­tio, jo­ka ker­too Van Die­se­lin täh­dittä­mien Pitch Blac­kin ja Rid­dic­kin ai­ka­kir­jan vä­li­sistä ta­pah­tu­mis­ta.

A­ni­mat­ri­xiin osal­lis­tu­neen ja Æon Flux -sar­jan luo­jan ly­hyt ani­maa­tio, jo­ka ker­too Van Die­se­lin täh­dittä­mien Pitch Blac­kin ja Rid­dic­kin ai­ka­kir­jan vä­li­sistä ta­pah­tu­mis­ta.
Hat­tua täy­tyy nos­taa, että Die­se­lillä on ai­kaa lai­na­ta ääntään Ai­ka­kir­jaan liit­tyvään ani­maa­tioon sekä elo­ku­vaan poh­jau­tu­vaan kon­so­li­pe­liin.
Va­li­tet­ta­vas­ti puo­leen tun­tiin ei pal­joa mah­du ta­ri­nal­li­ses­ti, mut­ta yri­tys on ko­va. Ani­maa­tio on su­la­vaa, eikä var­sin­kaan taus­tois­sa ole mitään moi­tit­ta­vaa. Oh­jaa­jan tyy­li piirtää hah­mot ei läm­mitä al­le­kir­joit­ta­nut­ta, mut­ta ma­kun­sa kul­la­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Lyhyen pätkän kuva on tarkka. Musiikkia ei juurikaan huomaa taustalta, panostus on ääniefekteissä ja selkeässä ääninäyttelyssä. Ekstroissa erittäin mielenkiintoisesti koko animaatio kuvakäsikirjoituksena (34 min.), making of (8 min.), ohjaajan haastattelu (5 min.), Van Helsing -animaation traileri sekä Chronicles of Riddick -pelitraileri. Levyllä ei ole ollenkaan kappalejakoa. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy