Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bangkok Hilton

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 215 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Aust­ra­lia­lai­nen mi­nid­raa­ma 20 vuot­ta maan­paos­sa elä­nyttä isäänsä et­sivästä tyttä­restä, jo­ka hai­rah­duk­sen kaut­ta pää­tyy it­se Thai­maas­sa van­ki­laan huu­mei­den sa­la­kul­je­tuk­ses­ta epäil­tynä.

Aust­ra­lia­lai­nen mi­nid­raa­ma 20 vuot­ta maan­paos­sa elä­nyttä isäänsä et­sivästä tyttä­restä (Ni­co­le Kid­man), jo­ka hai­rah­duk­sen kaut­ta pää­tyy it­se Thai­maas­sa van­ki­laan huu­mei­den sa­la­kul­je­tuk­ses­ta epäil­tynä. Sar­jan ni­mi tu­lee van­ki­lan ul­ko­maa­lai­so­sas­ton lem­pi­ni­mestä, ja kylläpä var­ti­joil­le näyttää juo­ma­ra­ha kel­paa­van­kin siinä missä ho­tel­li­ket­jun ovi­mie­hil­le­kin. Pitkä ja en­nal­ta-ar­vat­ta­va, mut­ta tar­joaa var­mas­ti eni­ten mi­nuut­te­ja eu­roa koh­den.
Mo­no-rai­ta ei hem­mot­te­le sykäh­dyttä­villä sä­ve­lillä tai hätkäh­dyttä­villä te­hos­teil­la. Sa­ma funk­kis-a­jat­te­lu lei­maa myös ku­vaus­ta. Le­vyn kak­si­ker­rok­si­suu­des­ta huo­li­mat­ta ka­rua kat­sot­ta­vaa, jo­ka tuo mie­leen lä­hinnä MPEG-ko­ti­vi­deot. Vai­vai­set 21 kap­pa­let­ta ja fak­ta­ruu­tu­ja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy