Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hammett – tehtävä Chinatownissa

Hammett 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93105EAN: 5706550023913

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­sin oli Das­hiell Ham­mett, vas­ta sit­ten Ray­mond Chand­ler.

En­sin oli Das­hiell Ham­mett, vas­ta sit­ten Ray­mond Chand­ler. Kun jos­kus käyt San Fran­cis­cos­sa, käväi­se John’s Gril­lissä ja ti­laa lam­paan­kyl­jyk­set. Niin Das­hiell Ham­mett­kin te­ki ai­koi­naan. Se on hie­man tu­ris­ti­mais­ta, mut­ta muu­ten on vai­kea päästä 1920-lu­vun Black Mask –­tun­nel­maan.
Tai sit­ten kat­so tämä, jos et saa Joe Go­re­sin al­ku­peräistä Ham­mett-ro­maa­nia hyp­py­sii­si. Vuon­na 1980 sain tär­keän ystävän Ka­ri Mink­ki­sestä suo­raan sa­not­tu­na sen ta­kia, kun sel­vi­si, että pidäm­me Go­re­sin Ham­mett-pas­tis­sis­ta.
E­lo­ku­va­ver­sio­ta on hau­kut­tu. Li­ki neljän­nes­vuo­si­sa­dan jäl­keen tästä voi vain ol­la on­nel­li­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Tsekkaa Maltan haukka kuvassa. Pulp-fania kiihotetaan aikansa kuvastoilla, Argosylla ja muilla. John Barryn musiikki virittää tunnelmaan. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy