Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Planet of the Apes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 103020EAN: 7391772566027

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin huo­no, hen­getön elo­ku­va, oli val­ta­va pet­ty­mys, kos­ka oh­jaa­jan ra­ta­ti­las­tot loi­vat odo­tuk­sia ja en­simmäi­nen Api­noi­den pla­neet­ta nou­si sci­fin kaa­no­niin.

Pe­rin huo­no, hen­getön elo­ku­va, oli val­ta­va pet­ty­mys, kos­ka oh­jaa­jan ra­ta­ti­las­tot loi­vat odo­tuk­sia ja en­simmäi­nen Api­noi­den pla­neet­ta (1968) nou­si sci­fin kaa­no­niin. Terävä­piir­toa­jal­la ver­sio tun­tuu sie­dettävältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti katsoja on kuitenkin pettynyt, sillä turhan usein nopeat liikkeet tuntuvat valuvan ääriviivavarjoina, mitä Sonyn LCD ei yleensä tee. Ongelmaa ei juuri näy muissa elokuvissa, mutta kuva rauhoittuu tälläkin levyllä, kun television kuvanparannuspiirit suljetaan täysin. Mikä on toki järkevää muutenkin. Ääniraita toimii moitteetta. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, eikä siten DVD SE -laitoksen kuvakäsikirjoitusekstroja ja parin tunnin ekstroja. Väärä aika takakannessa. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy