Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek III - Spockin paluu

- The Search for Spock 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Raa­ma­tul­li­sin­ta me­noa ko­ko sar­jas­sa.

Raa­ma­tul­li­sin­ta me­noa ko­ko sar­jas­sa. Spoc­kin jee­sus­mai­nen uh­rau­tu­mi­nen joh­taa ylös­nou­se­muk­seen. Fa­ni elää par­hai­ta het­kiä ko­ko kaa­no­nis­sa, kun it­se En­terp­ri­se tu­ho­taan yk­silön vuok­si.
U­pea ku­va, hie­no ää­ni­rai­ta. Kah­del­la le­vyllä, kan­nen mu­kaan jo­pa yli 5 tun­tia bo­nus­ma­te­riaa­lia: 25 + 26 + 22 + 21 min. do­ku­men­tit, kom­ment­ti­rai­ta, teks­ti­kom­ment­ti­rai­ta, trai­le­ri, pää­siäis­mu­na, pal­jon sto­ry­boar­de­ja ja still-ku­via.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy