Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Red Sparrow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112745097

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tiuk­ka­ve­toi­nen tril­le­ri pu­hal­taa uut­ta hen­keä kylmään so­taan pu­reu­tu­mal­la uu­den venäläi­sa­gen­tin syn­ty­ta­ri­naan.

Tiuk­ka­ve­toi­nen tril­le­ri pu­hal­taa uut­ta hen­keä kylmään so­taan pu­reu­tu­mal­la uu­den venäläi­sa­gen­tin (Jen­ni­fer Law­ren­ce) syn­ty­ta­ri­naan. Rik­kou­tu­neet unel­mat ja ka­ri­se­va us­ko hyvään maail­maan sii­vittävät pu­don­neen bal­le­ri­nan kes­kel­le hämärää suur­val­ta­po­li­tiik­kaa, missä ba­let­ti­tans­si­jan taus­ta tun­tuu vas­taa­van agent­ti­kou­lun pitkää op­pimäärää.
Viih­dyttävä ja ko­meas­ti la­vas­tet­tu jännä­ri aloit­taa hur­jal­la höy­ryllä, mut­ta ka­dot­taa ikävä kyllä vä­hi­tel­len pai­net­ta lip­suen tur­han ge­nee­ri­sil­le lin­joil­le. Hur­jan taus­ta­ta­ri­nan an­ta­va al­kunäytös nap­paa mie­len­kiin­non te­hok­kaas­ti ja kes­kus­hah­mon hil­jai­nen ky­ky pro­fi­loi­da vas­tus­ta­jiaan len­nos­ta oi­kean lä­hes­ty­mis­ta­van va­lit­se­mi­sek­si kan­taa sitä pitkään, mut­ta vä­hi­tel­len rap­paus ra­pi­see juo­nen ja hah­mo­jen us­kot­ta­vuu­den ympä­riltä. Lop­pu­tu­lok­se­na on ka­tu-us­kot­ta­val­ta näyttävä, mut­ta as­ke­lis­saan ko­vin me­kaa­ni­nen agent­tipätkä, jo­ka ei kos­kaan nou­se alun lu­paa­maan len­toon. Kaik­ki sek­siä myö­ten su­juu lo­pul­ta niin pe­li­kir­jan mu­kaan, että tou­hus­ta kuih­tuu kaik­ki elo.

Kuva & ääni

Komea 4K-kuva on tarvittaessa lämmin ja useimmiten kylmä, mutta aina terävä ja jäsentynyt. 2.8-3.4K materiaalista skaalattu kuva näyttää upealta ja pitää kutinsa ansiokkaasti kaikissa olosuhteissa. Hillitty ääniraita voisi olla eloisampi, mutta välittää tunnetilansa pätevästi.

Ekstrat

Ekstroissa 4K-levyllä ohjaajan kommenttiraita ja boksin toisella levyllä HD-version ohella poistettuja kohtauksia kommentein ja kuusi 10-15 minuuttista koostetta elokuvan synnystä. (IJ)
23/07/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy