Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Red Sparrow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112745097

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tiuk­ka­ve­toi­nen tril­le­ri pu­hal­taa uut­ta hen­keä kylmään so­taan pu­reu­tu­mal­la uu­den venäläi­sa­gen­tin syn­ty­ta­ri­naan.

Tiuk­ka­ve­toi­nen tril­le­ri pu­hal­taa uut­ta hen­keä kylmään so­taan pu­reu­tu­mal­la uu­den venäläi­sa­gen­tin (Jen­ni­fer Law­ren­ce) syn­ty­ta­ri­naan. Rik­kou­tu­neet unel­mat ja ka­ri­se­va us­ko hyvään maail­maan sii­vittävät pu­don­neen bal­le­ri­nan kes­kel­le hämärää suur­val­ta­po­li­tiik­kaa, missä ba­let­ti­tans­si­jan taus­ta tun­tuu vas­taa­van agent­ti­kou­lun pitkää op­pimäärää.
Viih­dyttävä ja ko­meas­ti la­vas­tet­tu jännä­ri aloit­taa hur­jal­la höy­ryllä, mut­ta ka­dot­taa ikävä kyllä vä­hi­tel­len pai­net­ta lip­suen tur­han ge­nee­ri­sil­le lin­joil­le. Hur­jan taus­ta­ta­ri­nan an­ta­va al­kunäytös nap­paa mie­len­kiin­non te­hok­kaas­ti ja kes­kus­hah­mon hil­jai­nen ky­ky pro­fi­loi­da vas­tus­ta­jiaan len­nos­ta oi­kean lä­hes­ty­mis­ta­van va­lit­se­mi­sek­si kan­taa sitä pitkään, mut­ta vä­hi­tel­len rap­paus ra­pi­see juo­nen ja hah­mo­jen us­kot­ta­vuu­den ympä­riltä. Lop­pu­tu­lok­se­na on ka­tu-us­kot­ta­val­ta näyttävä, mut­ta as­ke­lis­saan ko­vin me­kaa­ni­nen agent­tipätkä, jo­ka ei kos­kaan nou­se alun lu­paa­maan len­toon. Kaik­ki sek­siä myö­ten su­juu lo­pul­ta niin pe­li­kir­jan mu­kaan, että tou­hus­ta kuih­tuu kaik­ki elo.

Kuva & ääni

Komea 4K-kuva on tarvittaessa lämmin ja useimmiten kylmä, mutta aina terävä ja jäsentynyt. 2.8-3.4K materiaalista skaalattu kuva näyttää upealta ja pitää kutinsa ansiokkaasti kaikissa olosuhteissa. Hillitty ääniraita voisi olla eloisampi, mutta välittää tunnetilansa pätevästi.

Ekstrat

Ekstroissa 4K-levyllä ohjaajan kommenttiraita ja boksin toisella levyllä HD-version ohella poistettuja kohtauksia kommentein ja kuusi 10-15 minuuttista koostetta elokuvan synnystä. (IJ)
23/07/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy