Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The General’s Daughter

Kenraalin tytär 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­la­peräi­nen mur­ha se­koit­taa ar­mei­jan tu­ki­koh­dan elämän.

Sa­la­peräi­nen mur­ha se­koit­taa ar­mei­jan tu­ki­koh­dan elämän. Tyy­pil­li­seen ta­paan pas­ka­mai­nen ri­kos­tut­ki­ja (John Tra­vol­ta) törmää ar­mei­jan ha­luun hoi­taa asia sisäi­ses­ti.
B­ri­tit te­ki­sivät tästä ai­hees­ta ja kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta tyy­likkään sar­ja­fil­min, mut­ta jenk­kikä­det ovat niin ro­mu­lui­set, et­tei minkään­lais­ta em­pa­tiaa saa­da ai­kaan. John Fran­ken­hei­mer vi­lah­taa pik­ku­roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta katselua haittaa pieni pikselöinti ja muutama juuttuminen. Ääniraita luo tyylikkäästi aidon kasarmimaisen tilatunnelman. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, kaksi traileria ja tekstityksillä sekä osin kommenteilla varustetut neljä poistettua kohtausta (10 min.), joista yksi sisältää vaihtoehtoisen lopun. Lisäksi 19 min. dokumentti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy