Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Surutta? Sekaisin

Dazed and Confused 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98732EAN: 3259190241718

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­den päivän ajal­le, 28.

Yh­den päivän ajal­le, 28. maa­lis­kuu­ta 1976 si­joit­tu­va tei­ni­lef­fa kiu­saa­jis­ta ja kiu­sa­tuis­ta, ja siinä sa­mal­la myös huu­meis­ta, bi­leistä ja tytöistä. Ai­noa syy tämän kat­so­mi­seen on nähdä Ben Aff­leck, Mil­la Jo­vo­vich ja Matt­hew Mc­Co­naug­hey nuo­rem­pa­na, ja hölmöm­missä ku­teis­sa kuin missä he ken­ties tänä päivänä suos­tui­si­vat näyttäy­tymään.
Ku­va on ra­kei­nen, vä­ri­tois­tol­taan jok­seen­kin epä­luon­nol­li­nen ja lieväs­ti ros­kai­nen. Ää­ni­rai­ta kuu­los­taa hie­man kar­keal­ta, mut­ta toi­saal­ta ti­la­vai­ku­tel­maa­kin yri­tetään luo­da. Ekst­rois­sa trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy