Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sheitan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 204229EAN: 6416335177630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos rans­ka­lai­nen hip­hop­mu­siik­ki ei raas­ta her­mo­ja rie­ka­leik­si, Shei­ta­nia voi ke­hua ta­va­no­mais­ta ang­lo­sak­sis­ta hal­pis­kau­hua huo­mat­ta­vas­ti pa­rem­mak­si te­ke­leek­si.

Jos rans­ka­lai­nen hip­hop­mu­siik­ki ei raas­ta her­mo­ja rie­ka­leik­si, Shei­ta­nia voi ke­hua ta­va­no­mais­ta ang­lo­sak­sis­ta hal­pis­kau­hua huo­mat­ta­vas­ti pa­rem­mak­si te­ke­leek­si. Su­ku­rut­saa, nuk­ke­ja, tei­ni­sek­siä ja koh­tuul­lis­ta vä­ki­val­taa on käy­tet­ty en­nen­kin, mut­ta alan har­ras­ta­jat ovat kii­tel­leet tätä. Elo­ku­vas­sa on vain yk­si ikävä piir­re: se ei pe­lo­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy