Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Pie - The Book of Love

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 219642EAN: 5050582723052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­lai­nen rak­kau­den raa­mat­tu kär­sii ve­si­va­hin­gois­ta ja suu­ri­mit­tai­nen res­tau­roin­tip­ro­jek­ti on pai­kal­laan, jot­tei lu­ke­mat­to­mia nört­ti­poi­kia aut­ta­nut teos vai­vu his­to­riaan.

Sa­lai­nen rak­kau­den raa­mat­tu kär­sii ve­si­va­hin­gois­ta ja suu­ri­mit­tai­nen res­tau­roin­tip­ro­jek­ti on pai­kal­laan, jot­tei lu­ke­mat­to­mia nört­ti­poi­kia aut­ta­nut teos vai­vu his­to­riaan. Kir­jan ko­pioin­ti on ehkä pe­rin­tei­ses­ti luos­ta­ri­munk­kien ajan­vie­tettä, mut­ta tässä tehtävään tart­tu­van poi­ka­po­ru­kan aja­tuk­sis­sa se­li­baat­ti on vii­mei­nen asia — ja mun­kit­kin lie­neevät jo­ko so­ke­ri­kuor­rut­tei­sia tai si­li­ko­nitäyt­tei­siä.
Pii­ra­kan uu­sin pa­la on se­koi­tet­tu tu­tuis­ta ai­nek­sis­ta, mut­ta hup­sis­ta vaan re­sep­ti toi­mii ker­ta ker­ral­ta mauk­kaam­min. Siinä missä jo­ku­nen osa ta­ka­pe­rin vas­ta elo­ku­van vii­mei­set 20 mi­nuut­tia oli­vat haus­ko­ja, tässä seit­semän­nessä osas­sa vain en­simmäi­set 20 mi­nuut­tia ovat kan­kei­ta. Lop­puo­sa elo­ku­vas­ta vierähtää po­pit­ta­van mu­siik­ki­rai­dan ja vil­linä ir­rot­te­le­vien tei­nien pa­ris­sa ke­peäs­ti. Koh­tauk­ses­ta toi­seen siir­rytään mo­nes­ti suo­ra­nai­sen te­let­rans­por­taa­tion avul­la, sillä hep­poi­sim­mat­kin aa­sin­sil­lat vei­sivät lii­kaa ai­kaa pois märkä t-pai­ta -ki­soil­ta ja kai­ken­lai­sel­ta kimp­pa­ki­val­ta — pu­hu­mat­ta­kaan lo­pun hiih­to­his­si­paos­ta, jo­ka oli­si mah­do­ton missä ta­han­sa muus­sa elo­ku­vas­sa. To­si­maail­man kans­sa tällä ei saa­kaan ol­la mitään yh­teistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen videokuva toistaa runsaat silikonit leikkausarven tarkasti, eikä roskaa tai värinääkään tule häiriöksi. Non-stop musiikkiraidalla varustettu pirteä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
01/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy