Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Oikeesti aikuiset

Grown Ups 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 238307EAN: 5051160278070

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­ta­sai­sis­ta ko­me­diois­taan tun­net­tu Adam Sand­ler saa rin­nal­leen run­sas­lu­kui­sim­man ni­minäyt­te­lijöi­den kaar­tin tähän as­ti, mut­ta las­kee ri­man tut­tuun ta­paan var­sin alas.

Epä­ta­sai­sis­ta ko­me­diois­taan tun­net­tu Adam Sand­ler saa rin­nal­leen run­sas­lu­kui­sim­man ni­minäyt­te­lijöi­den kaar­tin tähän as­ti, mut­ta las­kee ri­man tut­tuun ta­paan var­sin alas. Ai­kui­sikään eh­ti­neet ka­ve­ruk­set ko­koon­tu­vat en­ti­sen ko­ris­jouk­kueen­sa val­men­ta­jan hau­ta­jai­siin ja pää­tyvät kai­ken meuh­kaa­mi­sen lo­mas­sa pa­ran­ta­maan elämäänsä.
Fik­sua elo­ku­vaa tästä ei saa te­kemälläkään, ei edes Sand­le­rin uran puit­teis­sa. Tar­koi­tuk­sel­li­sen epä­so­vin­nai­set vit­sit osu­vat ja on­tu­vat yhtä pal­jon, mikä ei so­pi­van kes­ken­kas­vui­ses­sa mie­len­ti­las­sa ole välttämättä pa­ha sal­do. Mitä il­mei­sim­min te­kijöillä it­sellään on kui­ten­kin ol­lut haus­kaa tätä teh­dessä ja kat­so­jal­le tämä nä­kyy ai­na­kin muu­ta­ma­na len­nok­kaa­na heit­to­na.

Kuva & ääni

Hyvä, miellyttävän jäsentynyt ja moitteetoman levollinen kuva, jonka ainoa synti on hivenen kellertävä ja paikoin ylivaloittunut ilme. Kuivahko ääniraita antaa reilusti tilaa läpälle, vaikka kaiken taustalta löytyisi myös kelvollinen musiikkiraita.

Ekstrat

Ekstroissa puhelias, rehellisen sisällötön ohjaajan kommenttiraita, nettipohjainen triviaraita, poistettuja kohtauksia ja mokia monessa eri paketissa ja löyhät kehuskelupainotteiset koosteet ohjaajasta ja näyttelijöistä. Ekstrat esitetään HD-muodossa. (IJ)
14/03/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy