Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Täältä ikuisuuteen

From Here to Eternity 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1953Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.33
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162313571

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kah­dek­sal­la Os­ca­ril­la pal­kit­tu elo­ku­va pu­reu­tuu ame­rik­ka­lais­ten so­ti­lai­den ar­keen Pearl Har­bo­ris­sa en­nen ja­pa­ni­lais­ten yllä­tys­hyökkäystä.

Kah­dek­sal­la Os­ca­ril­la pal­kit­tu elo­ku­va pu­reu­tuu ame­rik­ka­lais­ten so­ti­lai­den ar­keen Pearl Har­bo­ris­sa en­nen ja­pa­ni­lais­ten yllä­tys­hyökkäystä. Ja­mes Jo­ne­sin ro­maa­niin pe­rus­tu­va mo­ni­ta­hoi­nen ta­ri­na pyöräyttää her­kul­li­sen ih­mis­suh­de­vyyh­din up­see­rien, so­ti­lai­den ja pai­kal­le sat­tu­nei­den nais­ten ympä­ril­le.
Nyrk­kei­lyot­te­luis­ta ylimmän päiväkäs­kyn teh­nyt kap­tee­ni, tämän vai­mon perään sil­miä luo­va ker­sant­ti (Burt Lan­cas­ter), sa­la­peräi­sen taus­tan omaa­va kau­nis nai­nen (De­bo­rah Kerr), tor­ven­soi­tos­sa ja nyrk­ki­tap­pe­luis­sa kun­nos­tau­tu­nut shak­ki­lau­dan solt­tu (Mont­go­me­ry Clift) ja jo­kai­sen ar­mei­ja­ku­vauk­sen pa­kol­li­nen ne­ro­pat­ti (F­rank Si­nat­ra) ovat vain osa tämän tans­sin hah­mois­ta. Na­pa­kas­ti ete­nevä elo­ku­va tar­joi­lee ve­toa­vaa so­ti­lasd­raa­maa ajal­ta en­nen to­si­toi­mia, mut­ta par­hai­ten tämä muis­te­taan sil­ti le­gen­daa­ri­ses­ta lem­pi­mis­koh­tauk­ses­ta ran­ta­hie­ti­kol­la.

Kuva & ääni

Ikäisekseen hyvä mustavalkokuva kantaa rakeensa häpeilemättä ja ilme on komean filmimäinen, jos ei erityisen terävä. Jälki on kuitenkin asiallisen jäsentynyttä, kontrastiltaan kiitettävää ja kauttaaltaan moitteettoman vakaata. Kuvasuhde on niin ikään alkuperäinen. Äänipuolella tarjolla on sekä alkuperäinen mono Dolby Digital 2.0 -muodossa että uusi maltillisesti laajennettu DTS-HD Master Audio -ääniraita. Dialogivetoinen ja tehosteiltaan vähäinen ääniraita toimii mukisematta myös lopun sotatoimissa.

Ekstrat

Ekstroissa lupsakka ja yllättävän tietopitoinen ohjaajan pojan Tim Zimmermannin ja Alvin Sargentin kommenttiraita, asiallinen kuvakuvassaraita, lyhyt making of -kooste (2 min.) ja kooste ohjaajan mietteistä (10 min.). (IJ)
05/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy