Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kirjava satama

To Have And Have Not 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1944Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 25764EAN: 7321944658434

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vic­hyn hal­li­tuk­sen alai­nen Mar­ti­ni­quen saa­ri vuon­na 1940.

Vic­hyn hal­li­tuk­sen alai­nen Mar­ti­ni­quen saa­ri vuon­na 1940. Ka­las­ta­ja (Humph­rey Bo­gart) yrittää py­sy­tellä neut­raa­li­na, mut­ta jou­tuu mu­kaan vas­ta­rin­ta­liik­keen toi­miin.
Lau­ren Ba­cal­lin 19-vuo­tiaa­na te­kemä de­byyt­ti on yk­si kaik­kien ai­ko­jen kuu­lui­sim­mis­ta. He­min­gwayn kir­jaa muu­tet­tiin ra­di­kaa­lis­ti, kä­si­kir­joi­tus­ta työs­ti muun muas­sa Wil­liam Faulk­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva kärsii vain hienoisesta roskasta. Selkeä monoraita. Ekstroissa 11 min. dokumentti, 6 min. Merrie Melodies -animaatiopätkä ”Bacall to Arms” ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy