Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kirjava satama

To Have And Have Not 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1944Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 25764EAN: 7321944658434

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vic­hyn hal­li­tuk­sen alai­nen Mar­ti­ni­quen saa­ri vuon­na 1940.

Vic­hyn hal­li­tuk­sen alai­nen Mar­ti­ni­quen saa­ri vuon­na 1940. Ka­las­ta­ja (Humph­rey Bo­gart) yrittää py­sy­tellä neut­raa­li­na, mut­ta jou­tuu mu­kaan vas­ta­rin­ta­liik­keen toi­miin.
Lau­ren Ba­cal­lin 19-vuo­tiaa­na te­kemä de­byyt­ti on yk­si kaik­kien ai­ko­jen kuu­lui­sim­mis­ta. He­min­gwayn kir­jaa muu­tet­tiin ra­di­kaa­lis­ti, kä­si­kir­joi­tus­ta työs­ti muun muas­sa Wil­liam Faulk­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva kärsii vain hienoisesta roskasta. Selkeä monoraita. Ekstroissa 11 min. dokumentti, 6 min. Merrie Melodies -animaatiopätkä ”Bacall to Arms” ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy