Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

X-Men Apocalypse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730758

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mui­nai­ses­ta Egyp­tistä vauh­tia ha­ke­va Ryhmä X -­seik­kai­lu pyr­kii muun­tau­tu­maan mu­tant­tijännä­ristä kos­mo­po­lii­tik­si ai­kajännä­rik­si, jo­ka ei suo­ra­nai­ses­ti mat­kaa ajas­sa, mut­ta ni­voo yh­teen kos­mi­sen ni­pun taus­ta­ta­ru­ja muu­mioi­den ajoil­ta Itä-­Ber­lii­nin kaut­ta 80-­lu­vun Ame­rik­kaan.

Mui­nai­ses­ta Egyp­tistä vauh­tia ha­ke­va Ryhmä X -seik­kai­lu pyr­kii muun­tau­tu­maan mu­tant­tijännä­ristä kos­mo­po­lii­tik­si ai­kajännä­rik­si, jo­ka ei suo­ra­nai­ses­ti mat­kaa ajas­sa, mut­ta ni­voo yh­teen kos­mi­sen ni­pun taus­ta­ta­ru­ja muu­mioi­den ajoil­ta Itä-Ber­lii­nin kaut­ta 80-lu­vun Ame­rik­kaan. Pyt­ti­pan­nu on hu­te­ra ja pai­koin ko­vin teennäi­nen, mut­ta seik­kai­lun pin­ta on ko­meas­ti koh­dil­laan.

Kuva & ääni

Aito 4K HDR -kuva on komean erotteleva ja huikean värikylläinen. Elokuvan alkutekstit näyttävät hieman hätäisesti animoiduilta, mutta näitä seuraava episodi muinaisessa Egyptissä vetää tehokkaasti mukaansa. Kuva on kauttaaltaan luontevan läsnäoleva ja virheettömän vakaa. 4K:na kuvattu ja masteroitu elokuva näyttää hyvältä, mutta osa tehosteista on tehty hieman turhan lepsulla kädellä. Valtaosin jälki on näyttävää. Äänipuolella Dolby Atmos.

Ekstrat

4K-version ekstroista löytyy ohjaajan ja käsikirjoittaja Simon Kinbergin kommenttiraita. Samasta boksista löytyvän HD-version levyltä löytyy lisäksi poistettuja kohtauksia, mokia, galleria ja kaksi koostetta. (IJ)
11/03/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy