Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman Forever – kahden levyn erikoisjulkaisu

Batman Forever Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99326EAN: 732194471317

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tim Bur­to­nin sinänsä haus­kan to­del­li­suus­pa­koi­nen ir­rot­te­lu vaih­tuu Sc­hu­mac­he­rin Bat­man-­mit­ta­puul­la ar­vioi­tu­na rea­lis­ti­sem­paan ot­tee­seen, mikä tuo kol­man­nes­sa osas­sa uut­ta pot­kua.

Tim Bur­to­nin sinänsä haus­kan to­del­li­suus­pa­koi­nen ir­rot­te­lu vaih­tuu Sc­hu­mac­he­rin Bat­man-mit­ta­puul­la ar­vioi­tu­na rea­lis­ti­sem­paan ot­tee­seen, mikä tuo kol­man­nes­sa osas­sa uut­ta pot­kua. Tim Bur­ton oli edel­leen mu­ka­na tuo­tan­to­tii­missä.
Val Kil­mer as­tui tri­koi­siin ja pärjää ai­van mu­ka­vas­ti. Ni­co­le Kid­man tuo en­si ker­ran to­sisähköä le­pak­ko­mie­hen nais­suh­tei­siin. Pää­hen­kilön van­hem­pien koh­ta­los­ta saa­daan ta­kau­ma. Näem­me uu­sia vem­pai­mia le­lu­teol­li­suu­den tar­pei­siin, mm. uu­den au­ton. Tom­my Lee Jo­nes (Two-Fa­ce) ja Jim Car­rey (Ar­vuut­ta­ja) eivät jää pal­jon jäl­keen edel­li­so­sien ark­ki­kon­nis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erikoispainoksen kuva on hieman kirkkaampi ja tarkempi, ja uusi DTS-raita erottelukykyisempi vanhaan levyversioon verrattuna. Ekstroissa 23+29+10+3+46 min. dokumentit, seitsemän poistettua kohtausta (14 min.), kommenttiraita, musiikkivideo ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy