Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vacancy 2 - The First Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 207795EAN: 5051160242613

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen jat­ko-o­sa pa­laa ai­kaan en­nen al­ku­peräistä elo­ku­vaa, jol­loin ni­metön psy­ko­paat­ti sat­tuu vi­sii­til­le tir­kis­te­lijä­ka­ve­rus­ten mo­tel­liin ja vie ko­ti­vi­deot ker­ta­hei­tol­la uu­sil­le uril­le.

En­simmäi­nen jat­ko-o­sa pa­laa ai­kaan en­nen al­ku­peräistä elo­ku­vaa, jol­loin ni­metön psy­ko­paat­ti sat­tuu vi­sii­til­le tir­kis­te­lijä­ka­ve­rus­ten mo­tel­liin ja vie ko­ti­vi­deot ker­ta­hei­tol­la uu­sil­le uril­le. Osu­vam­pi ni­mi elo­ku­val­le oli­si "Va­can­cy 0", eikä ai­noas­taan pre­quel-luon­teen vuok­si, vaan myös sik­si että vink­sah­ta­nee­seen mo­tel­liin tun­tuu puk­kaa­van vie­rai­ta ovis­ta ja ik­ku­nois­ta sen syrjäi­sestä si­jain­nis­ta huo­li­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Sisällöllisesti anti ei ole erityisen inspiroitunutta, mutta videomainen kuva on teknisesti hyvätasoinen ja ääniraita niin ikään säikyttelykohtauksia myöten ongelmaton. Ekstroissa ohjaajan, tuottajien ja näyttelijöiden energinen, mutta vähävillainen kommenttiraita, sarja poistettuja kohtauksia (4 min.), making of (13 min.) ja kooste motellin luomisesta (7 min.). (IJ)
19/07/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy