Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sotilaan tarina

A Soldier's Story 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mus­ta ker­sant­ti mur­ha­taan en­nen Nor­man­dian mai­hin­nou­sua syvän etelän tu­ki­koh­das­sa, missä ei pi­detä rus­ket­tu­neis­ta jen­keistä.

Mus­ta ker­sant­ti mur­ha­taan en­nen Nor­man­dian mai­hin­nou­sua syvän etelän tu­ki­koh­das­sa, missä ei pi­detä rus­ket­tu­neis­ta jen­keistä.
A­me­ri­kan-af­rik­ka­lai­sen his­to­rian mus­tia leh­tiä ta­kau­tu­miin pe­rus­tu­vas­sa kä­sit­te­lyssä. Co­lin Powel­lin ura­put­kel­le oli­si tähän ai­kaan nau­ret­tu mah­dot­to­muu­te­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Välillä pehmeähkö, muuten laadukas kuva. Keskitasoa paremmin soiva Dolby Surround -ääniraita (DD3.1). Herbie Hancockin musiikki. Patti LaBelle laulaa viskistä. Ekstroissa 15 min. dokumentti, ohjaajan kommenttiraita ja traileri sekä sota-aiheisten elokuvien trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy