Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väkivallan vihollinen 3

Death Wish 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165644221

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Soul Media) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maa­seu­dun rau­haan vetäy­ty­neen vi­gi­lan­ten ei tar­vit­se kuin käväistä New Yor­kis­sa van­haa ka­ve­riaan ta­paa­mas­sa, kun me­no on taas en­ti­nen.

Maa­seu­dun rau­haan vetäy­ty­neen vi­gi­lan­ten ei tar­vit­se kuin käväistä New Yor­kis­sa van­haa ka­ve­riaan ta­paa­mas­sa, kun me­no on taas en­ti­nen. Char­les Bron­so­nin ka­ris­ma yltää puo­leen vä­liin toi­ses­sa jat­ko-o­sas­sa, mut­ta kort­ti­ta­lo ha­joaa pa­han ker­ran lo­pun moot­to­ri­pyörä­ry­mis­te­lyssä.
A­sein­toi­li­joi­ta tämä saat­taa kiin­nos­taa, sillä muiss­sa pääo­sis­sa esiin­tyvät toi­sen maail­man­so­dan ai­kai­nen sak­sa­lai­nen ja ame­rik­ka­lai­nen ko­ne­kivää­ri, ker­ta­sin­ko ja en­nen kaik­kea kus­tom­val­mis­tei­nen Wil­dey .475 Mag­num, jo­ka syl­kee ly­hen­net­tyjä metsäs­tys­kivää­rin luo­te­ja.
Kat­so­ja saa jon­kin­lais­ta vir­taa kär­siäk­seen tämän lop­puun, jos miet­tii, kuin­ka rea­lis­ti­ses­ti tämä ku­vaa New Yor­kin lai­ta­mien elämää en­nen kau­pun­gin kuu­lua nol­la­to­le­rans­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja roskainen kuva BD:llä. Combolaitoksen DVD ei ole juurikaan heikompi. Ääniraidasta ei löydy juurikaan iskua. Led Zeppelin –kitaristi Jimmy Pagen soundtrack laahaa pahasti. Ei ekstroja. (PS)
23/09/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy