Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ant Bully - muurahaisten kauhu

Ant Bully 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203323EAN: 7321944736682

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muu­ra­hais­pesään agg­res­sioi­taan pur­ka­va pik­kuih­mi­nen saa tu­ta hyön­teis­ten kos­ton.

Muu­ra­hais­pesään agg­res­sioi­taan pur­ka­va pik­kuih­mi­nen saa tu­ta hyön­teis­ten kos­ton. Nuo­ru­kai­sen häi­riköin­ti kos­te­taan ku­tis­tus­see­ru­mil­la. Ajat­te­le­mat­to­maan toi­min­taan on ol­lut syynsä vas­taa­van­lai­ses­sa toi­min­nas­sa poi­kien kes­ken. Elämä ruo­hon­juu­ri­ta­sol­la kas­vat­taa toi­sen­lai­seen kamp­pai­luun elin­ti­las­ta. Opet­ta­vai­nen la­jien vä­li­nen seik­kai­lua­ni­maa­tio sisältää muu­ta­kin kuin kiil­lo­te­tun ul­ko­kuo­ren. Mur­kut to­sin ku­va­taan kau­niil­la kuo­rel­la to­del­li­suu­teen näh­den.

Kuva, ääni & ekstrat

Jumalainen piirto, värien maailman rikkaus ihastuttaa. Animaatioiden luomat mahdollisuudet huomioon ottaenkin on taso aivan tapissa. Ääniraita alkuperäiskielen lisäksi sekä suomeksi että ruotsiksi. Tilasoundit kuuluvat voimakkaasti. Nimekkään ääninäyttelijäkatraan käyttäminen taitaa olla näinä aikoina jo pakollista. Ekstroissa seitsemän lyhytanimaatiota, poistettuja kohtauksia, "It Takes a Colony" -dokumentti elokuvan teosta, sekä näytönsäästäjä. (VA)
15/10/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy