Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fool’s Gold – kultaakin kalliimpaa

Fool's Gold 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206979EAN: 7321946139979

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen seik­kai­luhömppä vael­te­lee poh­ja­mu­dis­sa, jo­ten on jäl­leen ai­ka au­kais­ta van­hat kan­siot ja tehdä päi­vi­tys pe­rin­tei­sel­le aar­tee­net­sintä­seik­kai­lul­le.

Ro­mant­ti­nen seik­kai­luhömppä vael­te­lee poh­ja­mu­dis­sa, jo­ten on jäl­leen ai­ka au­kais­ta van­hat kan­siot ja tehdä päi­vi­tys pe­rin­tei­sel­le aar­tee­net­sintä­seik­kai­lul­le. Pan­naan Sy­vyy­den saa­lis­ta­jien miljöö ja Vih­reän ti­man­tin metsäs­tyk­sen huu­mo­ri sa­maan pa­ket­tiin. Kun elo­ku­van pää­pa­ri osaa sä­kenöidä pa­ri­suh­de­vai­keuk­sis­saan, lop­pu­tu­lok­se­na on kes­kin­ker­tais­ta kel­po viih­dettä.
Fool’s Gold on to­teu­tet­tu ta­va­no­mais­ta kek­se­liääm­min. Var­sin­kin en­simmäi­sen koh­tauk­sen to­teu­tus saa kii­tok­set, tur­hia kui­ten­kaan spoi­laa­mat­ta. Hol­lywoo­dis­sa riittää kek­se­liäi­syyttä, ai­na­kin yh­den koh­tauk­sen tar­pei­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva toistaa Karibian maisemat uskomattoman syväterävästi, eikä nopea toimintakaan epäonnistu. Mutta ääniraita soi perin keskiverrosti. Ekstroissa 3 min. hupikohtauksia ja 5 min. dokumentti. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy