Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Good Morning, Vietnam - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvää huo­men­ta, Viet­nam oli 1980-­lu­vun lo­pun haus­kim­pia elo­ku­via.

Hyvää huo­men­ta, Viet­nam oli 1980-lu­vun lo­pun haus­kim­pia elo­ku­via. Ro­bin Wil­liams hää­rii tyy­pil­li­sessä roo­lis­saan nor­su­na pos­lii­ni­kau­pas­sa ja val­lit­se­van jär­jes­telmän kim­pus­sa. Tällä ker­taa 1960-lu­vun Viet­na­mis­sa ekst­ro­vert­tinä ar­mei­jan ra­dio-DJ:nä.

Kuva, ääni & ekstrat

Poikkeaa edukseen vanhasta versiosta: erinomainen soundtrack hyötyy uudesta 5.1-miksaukseta. Keskitason kuva on nyt anamorfinen, toisin kuin aiemmassa Sandrewn versiossa. Ekstroissa traileri, tiiseri, 34 min. dokumentti ja 13 min. yksinpuhelua. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Barry Levinson
Pääosissa: Robin Williams
Tarina: Mitch Markowitz
Kuvaus: Peter Sova
Musiikki: Alex North

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy