Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

55 päivää Pekingissä

55 Days at Peking 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 67029EAN: 5709165724220

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Soul Media) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si 1900. Kol­me­tois­ta Kii­nan kaik­kiaan 18 maa­kun­nas­ta on län­si­mai­den val­las­sa, ja bok­sa­ri-­ka­pi­nal­li­set tap­pa­vat val­koi­sia.

Vuo­si 1900. Kol­me­tois­ta Kii­nan kaik­kiaan 18 maa­kun­nas­ta on län­si­mai­den val­las­sa, ja bok­sa­ri-ka­pi­nal­li­set tap­pa­vat val­koi­sia.
Jenk­ki­ma­ju­ri (C­harl­ton Hes­ton) ta­paa epä­suo­sioon jou­tu­neen ve­nak­ko­pa­ro­nit­ta­ren (A­va Gard­ner) ja jou­tuu po­liit­ti­siin juo­nit­te­lui­hin brit­tilä­het­tilään (Da­vid Ni­ven) rin­nal­la.
Hie­no spek­taak­ke­li, mut­ta lop­pu­jen lo­puk­si enemmän mo­raa­li­ses­ti oi­keu­tet­tua oli­si ol­lut lop­pu­tu­le­ma, jos­sa oo­piu­mi-pai­nos­tuk­seen syyl­lis­ty­neet län­si­maa­lai­set pan­tai­siin raa'an nok­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan ja äänen tarkkuus vastaavat aiempaa Future Filmin levyn tasoa. Kääntäjä ei ole enää suomentanut boksareita "nyrkkeilijöiksi". Toki siitä ko. kansallisuuskiihkoilijat saivat nimensä, mutta se ei ikinä vakiintunut historiankirjojemme käsitteeksi. Ekstroissa ei ole tallennettua traileria ja biografioita Future Filmin levyn tapaan. (PS)
04/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy