Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Thank You for Smoking

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202969EAN: 5706147978275

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­pak­kaa tap­paa, mut­ta kun asian spin­naa oi­kein ei asias­sa ole mitään pa­haa.

Tu­pak­kaa tap­paa, mut­ta kun asian spin­naa oi­kein ei asias­sa ole mitään pa­haa. Ih­mi­set saa­vat näyttää coo­leil­ta, tehdä jo­ta­kin kä­sillään, laih­tua ehkä hie­man ja tu­pa­kan­vil­je­lijät­kin saa­vat it­sel­leen elan­non. Spin­nauk­sen kes­ki­pis­teessä on su­la­va­pu­hei­nen lob­ba­ri (Aa­ron Eck­hart), jol­le ei tuo­ta vai­keuk­sia veis­tellä ti­lan­tees­ta kuin ti­lan­tees­ta mie­lei­sensä lop­pu­tu­los.
Ja­son "I­va­nin poi­ka" Reit­man oh­jaa aja­tuk­sel­la kynäil­lyn elo­ku­van, jo­ka on yhtä haus­ka kuin aja­tuk­sia herättävä­kin. Tämä on mel­koi­nen suo­ri­tus ot­taen huo­mioon, että pe­rus­tee­maa tu­pak­ka­teol­li­suu­des­ta kuo­le­man­kaup­piai­na on kä­si­tel­ty jo mo­neen ker­taan. Mut­ta it­se asias­sa ky­se on­kin pal­jon laa­jem­mas­ta tee­mas­ta, to­tuu­den sie­kai­le­mat­to­mas­ta vään­te­le­mi­sestä.
Koh­taus, jos­sa tu­pak­ka­lob­ba­ri, al­ko­ho­li­lob­ba­ri ja ase­lob­ba­ri rii­te­levät siitä ke­nen tuo­te tap­paa eni­ten me­nee sa­maan her­kul­li­sen häi­riin­ty­nee­seen kas­tiin kuin Ame­ri­kan psy­kon koh­taus, jos­sa ju­pit kuo­laa­vat tois­ten­sa käyn­ti­kort­te­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja onnistunut hillitty ääniraita. Ekstroissa lyhyt making of (5 min.) ja traileri. (IJ)
24/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy