Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Entebben taistelu

Raid On Entebbe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548566214

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pun­kyh­tye Häirköi­den mu­kaan ”­Mun fai­ja on Char­les Bron­son”.

Pun­kyh­tye Häirköi­den mu­kaan ”­Mun fai­ja on Char­les Bron­son”. Toi­sin sa­noen mie­hellä riit­ti ka­ris­maa sen ver­ran, että huo­noim­mat­kin elo­ku­vat kat­soo mie­lellään. En­teb­ben tais­te­lu on kui­ten­kin sillä ra­jal­la, eikä ky­se suin­kaan ole mistään Is­rae­lin hy­vin­voin­ti­val­tion pe­riaat­teel­li­ses­ta vas­tus­tuk­ses­ta tai rai­nan kam­mot­ta­vas­ta pi­tuu­des­ta, vaan siitä, että Bron­so­nin ken­raa­lin roo­li on lo­pul­ta pe­rin viit­teel­li­nen tässä to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­vas­sa tril­le­rissä. Yap­het Kot­to puo­les­taan ot­taa kai­ken ir­ti Idi Ami­nis­taan.
Ta­ri­na pe­rus­tuu pa­les­tii­na­lais-sak­sa­lais­ten ter­ro­ris­tien te­kemään pant­ti­van­kio­pe­raa­tioon. Ko­ne pää­tyi ai­kan­sa le­gen­dan Idi Ami­nin Ugan­daan. Is­rae­li­lai­set päättävät toi­mia. Elo­ku­vaa kat­soes­sa kan­nat­taa ot­taa huo­mioon, että 1972 Münc­he­nin is­kun ta­kia pa­les­tii­na­lai­siin suh­tau­dut­tiin maail­mal­la sa­moin kuin myö­hem­min Al-Qai­daan.
Ky­seessä on oh­jaa­jan leik­kaus, jo­ka on 13 mi­nuut­tia al­ku­peräistä pi­dem­pi. Ikävä kyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Masentava kokokuva ja eloton ääniraita. Kuvan tarkkuus on kuitenkin kohtuullinen. Ei ekstroja. (PS)
03/07/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy