Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hitcher

Liftari 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205082EAN: 7508758672696

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­to­ja mu­siik­ki­vi­deoi­ta oh­jan­nut Da­ve Meyers pää­see koh­tuu­hel­pol­la, jos kat­so­ja ei ole näh­nyt Ro­bert Har­mo­nin te­ho­kas­ta al­ku­peräi­soh­jaus­ta.

Sa­to­ja mu­siik­ki­vi­deoi­ta oh­jan­nut Da­ve Meyers pää­see koh­tuu­hel­pol­la, jos kat­so­ja ei ole näh­nyt Ro­bert Har­mo­nin te­ho­kas­ta al­ku­peräi­soh­jaus­ta (1986). Mut­ta jos on näh­nyt, val­ju tun­ne val­taa mie­len. Sean Bean ei to­sian­kaan ole mikään Rut­ger Hauer, ei ai­na­kaan maa­ni­se­na vie­te­riuk­ko­na nuor­ta pa­ria ah­dis­ta­va­na kul­ki­ja­na. Mut­ta ku­ka­pa enää us­kal­taa pysäh­tyä Suo­mes­sa­kaan, kun au­ton ko­ne­pel­ti on pys­tyssä hil­jai­sel­la tieo­suu­del­la, ja nah­ka­tak­ki­set äijät pyytävät pysäh­tymään.
Hah­mo ei ole myyt­ti­nen, mikä vä­hentää tun­te­mat­to­man pel­koa. Nyt hän on pelkkä sin­nikäs hul­lu. Epäus­kot­ta­vuuk­sia­kin löy­tyy. Olds­mo­bi­le 442:s­sa ei ole tur­vavöitä, mut­ta niin vaan vam­moi­ta sel­vitään kois­ta tärmäyk­sistä. Lop­pu­koh­taus on pelkästään nau­ret­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-versioon tätä voi verrata esimerkiksi ensimmäisessä kohtauksessa, kun kamera panoroi vasemmalta pitkin lauta-aitaa. Ero on merkittävä. BD ei kärsi aliasing-väpinästä. DVD kärsi tekstitysten varjoista, mutta nyt ne piirtyvät hyvin terävinä. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy