Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Korppikotkat

Game For Vultures 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87918EAN: 641654883421

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Korp­pi­kot­kat oli ai­koi­naan ajan­koh­tai­nen po­liit­ti­nen tril­le­ri, sillä se tu­li teat­te­rei­hin sa­man vuon­na kuin Rho­de­sian apart­heid-­hal­lin­to lak­ka­si.

Korp­pi­kot­kat oli ai­koi­naan ajan­koh­tai­nen po­liit­ti­nen tril­le­ri, sillä se tu­li teat­te­rei­hin sa­man vuon­na kuin Rho­de­sian apart­heid-hal­lin­to lak­ka­si. Elo­ku­va ku­vaa val­koi­sen hal­lin­non vii­mei­siä ai­ko­ja, kun se yrittää hank­kia ame­rik­ka­lai­sia ylijäämä­he­li­kop­te­rei­ta bul­vaa­nien kaut­ta ka­pi­nal­lis­ten vas­tai­seen so­taan.
Ta­paus­ta ku­va­taan vas­ta­puo­lien näkö­kul­mas­ta. Ka­pi­nal­lis­ten kas­voi­na on vä­ki­val­lan ole­mus­ta mie­tis­ke­levä va­paus­tais­tei­li­ja (Ric­hard Roundt­ree), kun sa­man­lais­ta jaa­ko­bin­pai­nia käy he­li­kop­te­ri­kau­pan jär­jes­te­lijä, op­por­tu­nis­ti­nen rho­de­sia­lai­nen (Ric­hard Har­ris).
A­se­tel­ma on jo­pa mie­len­kiin­toi­nen, mut­ta elo­ku­va pettää kat­so­jan­sa lop­pu­rat­kai­sul­laan, jo­ka on kyllä ai­van luo­ka­ton.

Kuva, ääni & ekstrat

Takakannen mukaan rakeinen kuva on anamorfinen 1.78, mutta todellisuudessa se on keskitason 1.33:1. Ankea ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
08/04/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy