Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Italian Job

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 1111 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pal­jon muis­ti­ku­via pa­rem­pi jännä­ri kop­las­ta, jo­ka käh­veltää 35 mil­joo­nan dol­la­rin edestä kul­ta­hark­ko­ja Ve­net­sias­ta, mut­ta ei pää­se naut­ti­maan saa­liis­ta sen jou­tues­sa vä­li­va­ras­toon ö­ky­kar­ta­noon Hol­lywoo­din kuk­ku­loil­le.

Pal­jon muis­ti­ku­via pa­rem­pi jännä­ri kop­las­ta, jo­ka käh­veltää 35 mil­joo­nan dol­la­rin edestä kul­ta­hark­ko­ja Ve­net­sias­ta, mut­ta ei pää­se naut­ti­maan saa­liis­ta sen jou­tues­sa vä­li­va­ras­toon ö­ky­kar­ta­noon Hol­lywoo­din kuk­ku­loil­le. Näpsäkkä, mie­tit­ty ja tur­haa räis­kintää välttävä elo­ku­va on kaik­kea mitä hyvän keik­ka­ku­vauk­sen tu­lee­kin ol­la. Tässä pre­pa­taan, jännätään, sännätään ja pis­tetään mu­kaan vielä pientä yllä­tys­mo­ment­tia lop­puun saak­ka, jot­tei me­no me­ne tur­han it­sestään­selväk­si. Yllä­tyk­sistä huo­li­mat­ta ta­ri­na ei sor­ru sat­tu­man­va­rai­siin rat­kai­sui­hin tai fy­sii­kan la­kien ylettömään pau­kut­te­luun.
Mark Wahl­berg, Char­li­ze The­ron, Edward Nor­ton ja jo­pa usein hie­man ra­sit­ta­va Ja­son Stat­ham ovat kaik­ki hy­viä roo­leis­saan. Do­nald Sut­her­land puo­les­taan saa epä­kii­tol­li­sen mut­kat­to­man ja peh­mon roo­lin, mut­ta mies kan­taa sen­kin pää pys­tyssä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva näyttää tyylikkään erottelevalta ja moitteetoman levolliselta. Myös filmirae on nätisti kohdallaan. Hillitty, mutta elävä ääniraita osaa tunnelman luomisen ja musiikkiraita sykkii hetkittäin mukavasti. Ekstraton. (IJ)
28/08/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy