Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Damaskus - vaarojen kaupunki

Sirocco 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"Kuin­ka noin ru­ma mies voi ol­la noin ko­mea?"
Syy­ria vuon­na 1925: näennäi­sen op­por­tu­nis­ti­nen Har­ry Smith (Humph­rey Bo­gart) kaup­paa kivää­rejä pat­rioo­teil­le, joi­den kans­sa rans­ka­lai­se­vers­ti (Lee J. Cobb) ha­luai­si tehdä ase­le­von. Tämä ei ole kum­moi­nen Bo­gie-e­lo­ku­va muu­ten kuin tuo­tan­toar­voil­taan. Juu­ri näistä ses­siois­ta saa­tiin par­haat still-ku­vat, jois­sa van­ha tiuk­ka­huu­li esit­te­li, kuin­ka mies kan­taa trens­siä. Pe­rus­tuu Jo­seph Kes­se­rin ro­maa­niin Coup de Gra­ce.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu hieno kuvagalleria, joka sisältää paljon still-kuvia, lobbycardeja ja julisteita Columbian Bogart-elokuvista. Takakannessa ilmoitetaan 4 min. todellisuutta pidempi NTSC-aika. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy