Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Total Recall - unohta tai kuole

Total Recall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 96814EAN: 6438137903620

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­tal Re­call ra­ken­tuu mai­niol­le., kir­jai­li­ja Phi­lip K. Dic­kil­le tyy­pil­li­sel­le ideal­le tu­le­vai­suu­den tyy­listä lo­mail­la ja mat­kus­taa.

To­tal Re­call ra­ken­tuu mai­niol­le., kir­jai­li­ja Phi­lip K. Dic­kil­le tyy­pil­li­sel­le ideal­le tu­le­vai­suu­den tyy­listä lo­mail­la ja mat­kus­taa. Skit­sof­re­ni­nen vir­tuaa­li­mat­ka pal­jas­taa Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­rin jo­ka­mie­hel­le (to­sin epäi­lyttävän li­hak­sik­kaal­le), että hän on mar­si­lai­nen sa­lai­nen agent­ti.
Ver­hoe­ve­nin to­teu­tus on hie­man van­hen­tu­nut ai­kan­sa klas­sik­koa­se­mas­taan. Kon­na­kol­mik­ko is­tuu edel­leen hy­vin ko­ko­nai­suu­teen: Sha­ron Sto­ne, Mic­hael Iron­si­de ja Ron­ny Cox. Vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

HD DVD näyttää tietysti DVD-kuvaan verrattuna tarkemmalta, mutta aliasing-eloa ja rakeisuutta on havaittavissa. Ero DVD:hen ei ole kovin suuri. Ääniraita ei ole koskaan ollut Total Recallin vahvuuksia. Ei ekstroja (PS)
15/09/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy