Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shrek

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 102948  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­neen­sa ve­roi­nen ko­ko­per­heen sa­tue­lo­ku­va vih­reästä jäs­tistä, tämän pu­hu­vas­ta aa­si­pa­ris­ta ja vai­he­rik­kaas­ta prin­ses­san pe­las­tus­reis­sus­ta.

Mai­neen­sa ve­roi­nen ko­ko­per­heen sa­tue­lo­ku­va vih­reästä jäs­tistä (Mi­ke Myers/­Sa­mu­li Edel­mann), tämän pu­hu­vas­ta aa­si­pa­ris­ta ja vai­he­rik­kaas­ta prin­ses­san pe­las­tus­reis­sus­ta. Näkö­kul­ma klas­si­seen ta­ri­naan on hämmäs­tyttävän tuo­re ja tun­nel­ma par­hai­den Dis­ney-a­ni­maa­tioi­den ta­soa. Ku­ten Loi­ri ai­koi­naan lam­pun­hen­gen roo­lis­sa, on Edel­mann täy­del­li­nen täy­so­su­ma — mel­keinpä pe­rus­suo­ma­lai­sen — jääräpään roo­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

Rikkaan värikäs kuva on moitteettoman kirkas ja terävä, vailla mainittavia virheitä tai kohinaa. Kunniaa monilla forumeilla niittänyt edistyksellinen tietokoneanimaatio on sulavaa ja ilmeikästä, joskin lievä näytönohjaindemon alasävy jäljessä vielä onkin. Vivahteikas ääniraita on musikaalisesti kaunis ja dialogia myöten miellyttävän puhdas. Ekstroissa tekijöiden kommentit, hahmojen pilahaastattelut (2 min.), making of (22 min.), karaokevideo (3 min.), pelejä ja faktoja näyttelijöistä ja tekijöistä - kaikki valittavissa myös joko tekstitettynä tai dubattuna suomeksi tai ruotsiksi. Lisäksi englanninkielinen DVD-ROM -osio. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy