Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rookie - syntynyt syöttämään

The Rookie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­han kli­sei­nen, to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ku­vaus ikä­mies­ten puo­lel­le siir­ty­neestä, ai­koi­naan kä­tensä vam­maut­ta­nees­ta ba­se­ball-­syöttäjästä, jo­ka te­kee pa­luun am­mat­ti­lai­sa­ree­noil­le.

Tur­han kli­sei­nen, to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ku­vaus ikä­mies­ten puo­lel­le siir­ty­neestä, ai­koi­naan kä­tensä vam­maut­ta­nees­ta ba­se­ball-syöttäjästä (Den­nis Quaid), jo­ka te­kee pa­luun am­mat­ti­lai­sa­ree­noil­le. Pe­rus­tuu Jim Mor­ri­sin elämään.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva. Moderniksi urheiluelokuvaksi hieman voimaton ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 21 min. dokumentti elokuvaan vaikuttaneista tositapahtumista ja seitsemän poistettua kohtausta (17 min.) ohjaajan introlla. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Lee Hancock
Pääosissa: Dennis Quaid
Tarina: Mike Rich
Kuvaus: John Schwartzman
Musiikki: Carter Burwell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy