Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kunnian miehet

A Man for All Seasons 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­nin­kaan kes­kiai­kai­sen val­lan mer­ki­tystä voi­si ku­va­ta sillä, että mitähän ta­pah­tui­si, jos ny­kypäivän rocktäh­dil­le an­net­tai­siin ylin he­ge­mo­nia yh­teis­kun­nas­sa.

Ku­nin­kaan kes­kiai­kai­sen val­lan mer­ki­tystä voi­si ku­va­ta sillä, että mitähän ta­pah­tui­si, jos ny­kypäivän rocktäh­dil­le an­net­tai­siin ylin he­ge­mo­nia yh­teis­kun­nas­sa.
Sir Tho­mas Mo­re (Paul Sco­field) oli en­simmäi­nen suu­ri aat­teen mies val­tio­joh­dos­sa sit­ten Mar­cus Au­re­liuk­sen. Hä­nen ja ku­nin­kaan vä­li­nen kis­sanhännän­ve­to to­teu­tet­tiin nau­tit­ta­vas­ti. Mo­re vas­tus­ti Hen­rik VIII:n (Ro­bert Shaw) tem­poi­lu­ja pas­sii­vi­sel­la vas­ta­rin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman ylimääräistä värinää vedessä. Rakeinen, mutta ikäänsä nähden hyvä kuva. Selkeä monoääni. Vuoden parhaan elokuvan Oscarin napanneen elokuvan ekstroissa on vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Fred Zinnemann
Pääosissa: Paul Schofield Robert Shaw
Tarina: Robert Bolt
Kuvaus: Ted Moore
Musiikki: Georges Delerue

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy