Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Manhattan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Woo­dy Al­le­nin klas­sik­kos­ta­tuk­sen omaa­va, sil­ti oi­keas­taan kes­kin­ker­tai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jon­ka re­per­tuaa­riin kuu­lu­vat muun muas­sa les­bo ex-­vai­mo, 17-­vuo­tias tyttöystävä ja – tot­ta­kai – Dia­ne Kea­ton ta­voi­tel­ta­va­na nai­systävänä.

Woo­dy Al­le­nin klas­sik­kos­ta­tuk­sen omaa­va, sil­ti oi­keas­taan kes­kin­ker­tai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jon­ka re­per­tuaa­riin kuu­lu­vat muun muas­sa les­bo ex-vai­mo, 17-vuo­tias tyttöystävä ja – tot­ta­kai – Dia­ne Kea­ton ta­voi­tel­ta­va­na nai­systävänä. En­nen kaik­kea kui­ten­kin ku­vaus Al­le­nin pal­vo­mas­ta New Yor­kis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ajoittain terävänoloinen, mutta hellittämättömän rakeinen mustavalkokuva. Laadukas mono-ääni vahvistaa entisestään dokumentaarista ilmettä. Traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy