Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

The Revenant

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2015Kesto: 157 minuuttia
Julkaisija: SF Filmi 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Filmi) ellei toisin mainita.

Elokuva

Leo­nar­do di Cap­rion to­dennäköi­sellä Os­car-­pys­tillä mark­ki­noi­tu The Re­ve­nant vel­loo kau­nii­den ku­vien luo­mis­sa mys­ti­sissä fii­lik­sissä, mut­tei van­git­se täy­del­li­seen trans­siin kuin kor­kein­taan vi­suaa­li­suu­del­laan.

Leo­nar­do di Cap­rion to­dennäköi­sellä Os­car-pys­tillä mark­ki­noi­tu The Re­ve­nant vel­loo kau­nii­den ku­vien luo­mis­sa mys­ti­sissä fii­lik­sissä, mut­tei van­git­se täy­del­li­seen trans­siin kuin kor­kein­taan vi­suaa­li­suu­del­laan. Met­su­ri­sek­suaa­li­ku­vas­tos­ta re­vit­ty Di Cap­rio hal­lit­see metsän ku­jeet, mut­ta yli­sa­no­jen koh­dal­la suo­sit­tai­sin pientä hil­lintää. Tom Har­dyn piirtämä ku­va olo­suh­teis­ta riip­pu­mat­to­mas­ta ystä­vyy­destä on hie­no­va­rai­suu­des­saan mer­kittäväm­pi kuin pri­mi­tii­vi­nen, ja aa­vis­tuk­sen yk­siu­lot­tei­nen di­cap­rio­lai­nen läähä­tyk­seen ja kar­jun­taan poh­jaa­va soo­lo­per­for­mans­si. Sy­vem­millä tun­tei­den ta­soil­la Di Cap­rio on­nis­tuu sil­ti pal­jas­ta­maan sydän­li­hak­sen­sa, teh­den elo­ku­vas­ta mat­kan elämän­ha­lun ja ää­rimmäis­ten tah­to­ti­lo­jen sfää­rei­hin.
Hui­kai­se­vis­sa tal­vi­sis­sa vuo­ris­to- ja metsä­mai­se­mis­sa käydään pit­kit­ty­nyttä tais­te­lua elämästä – ja ma­ja­van­na­hois­ta. The Re­ve­nant ei löydä lo­pul­lis­ta ryt­miä, ede­ten pitkä­ve­tei­ses­ti, tar­ra­ten si­vu­juo­niin, me­nettäen het­kittäin joh­to­lan­kan­sa. Ve­ris­ten tais­te­lui­den, ystä­vyy­den ja pe­tok­sen, sekä jo­pa koo­mi­siin sfää­rei­hin kas­va­van eloonjää­mis­seik­kai­lun rin­nal­la käydään ikui­nen kos­to­tais­te­lu. In­tiaa­nit tuo­vat mu­ka­naan tun­nus­tuk­sel­lis­ta ku­vas­toa, ma­gia on pääl­le lii­mat­tua ja puh­ki ku­lu­nut­ta. (VA)
05/02/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy