Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Nightmare Before Christmas

Tim Burtonin Painajainen ennen joulua 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­too Kur­pit­sa­ku­nin­kaas­ta, Jack-­luu­ran­ko­mie­hestä, jo­ka löytää Jou­lu­kau­pun­gin.

Ker­too Kur­pit­sa­ku­nin­kaas­ta, Jack-luu­ran­ko­mie­hestä, jo­ka löytää Jou­lu­kau­pun­gin. Hän vie jou­lun Hal­loween-o­len­noil­le. Jou­lu­puk­ki kaa­pa­taan ja möröt ai­ko­vat huo­leh­tia ai­na­kin ker­ran jou­lun jär­jestä­mi­sestä maail­man lap­sil­le. It­se asias­sa tuot­ta­ja Tim Bur­to­nin elo­ku­va, hä­nen nä­kyjänsä jo vuo­sia aiem­min. Stop­mo­tion-tek­nii­kal­la to­teu­tet­tu, vä­hintään­kin per­soo­nal­li­nen, eri­lai­nen ani­maa­tioe­lo­ku­va. Re­hel­li­ses­ti sa­not­tu­na maail­man pa­ras jou­lua­ni­maa­tio. Har­vaa jou­lu­ku­vaa kat­soes­sa ve­det va­lu­vat sil­mistä. Gram­my- ja Os­car-eh­do­kas. Dan­ny Elf­ma­nin mai­nio mu­siik­ki.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy