Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Näkymätön Elina

Elina som jag inte fanns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Fik­sut ruot­sa­lai­set ar­vioi­vat, et­tei tämä elo­ku­va ole suo­ma­lai­nen, vaik­ka siinä pu­hu­taan alus­ta lop­puun suo­mea, mitä nyt vähän ruot­sia vä­lillä.

Fik­sut ruot­sa­lai­set ar­vioi­vat, et­tei tämä elo­ku­va ole suo­ma­lai­nen, vaik­ka siinä pu­hu­taan alus­ta lop­puun suo­mea, mitä nyt vähän ruot­sia vä­lillä. Jenk­kien elo­ku­va-a­ka­te­mial­le tämä kui­ten­kin me­ni suo­ma­lai­se­na. Tämä taus­ta on ku­vaa­va elo­ku­van ai­heel­le: nuo­ri meän kie­li­nen tyttö ko­kee ruot­sa­lais­ta kie­li­ter­ro­ria 1950-lu­vun Tor­nio­jo­ki­laak­sos­sa. Mo­ni poh­jois­suo­ma­lai­nen on puo­les­taan tyys­tin unoh­ta­nut, että sa­maan ai­kaan saa­me­lai­sem­me jou­tui­vat peit­te­lemään taus­taan­sa, jot­ta eivät sai­si tur­piin­sa.
Na­ta­lie Min­ne­vik suo­riu­tuu vai­keas­ti roo­lis­taan. Myös van­ha kon­ka­ri Bi­bi An­ders­son te­kee rea­lis­ti­sen työn ylio­pet­ta­ja­na, jo­ka ei ole liian mus­ta­val­kea hah­mo. Vi­deon os­ta­ja tu­kee las­ten ja nuor­ten aut­ta­vaa pu­he­lin­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika hyvältä, mutta kohinan taso vaihtelee riippuen siitä, tapahtuuko kohtaus sisällä vai ulkona. Ääniraita ei juurikaan elä tilassa. Puheesta voi havaita jonkin verran epätarkkaa jälkiäänitystä. Ekstroihin on tallennettu Nattflykt-lyhytelokuva (E: ***/29 min./1.84 ei-anamorfinen), 22 min. ohjaajan haastattelua, biografiat, Tuomas Kantelisen elokuvasävelmää, Mannerheimin lastensuojeluliiton traileri ja elokuvan traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy