Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Transporter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man Dri­ve­ria muis­tut­ta­va mies työssään -e­lo­ku­va.

Hie­man Dri­ve­ria muis­tut­ta­va mies työssään -e­lo­ku­va. Guy Ritc­hien elo­ku­vien va­kionäyt­te­lijä Ja­son Stat­ham näyt­te­lee pa­koau­toi­lun eri­kois­miestä. Luc Bes­so­nin taus­ta­jouk­ko­jen to­teut­ta­ma kaa­va­mai­nen ry­mis­te­ly. Ei kui­ten­kaan ajan­huk­kaa.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kom­ment­ti­rai­ta, kol­me pi­den­net­tyä tais­te­lu­koh­taus­ta kom­men­tein ja 12 min. do­ku­ment­ti.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy