Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Presidentin miehet – kahden levyn erikoisjulkaisu

All the President’s Men 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84889EAN: 7321944734015

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wa­ter­ga­tes­ta on riittä­nyt: Ni­xon jou­tui eroa­maan, elo­ku­va­ver­sio niit­ti mai­net­ta ja sa­lai­suus sel­vi­si vas­ta 2000-­lu­vul­la.

Wa­ter­ga­tes­ta on riittä­nyt: Ni­xon jou­tui eroa­maan, elo­ku­va­ver­sio niit­ti mai­net­ta ja sa­lai­suus sel­vi­si vas­ta 2000-lu­vul­la.
P­re­si­den­tin mie­het pe­rus­tuu Ni­xo­nin hal­lin­non te­kemät sa­la­kuun­te­lut pal­jas­ta­nei­den toi­mit­ta­jien Carl Berns­tei­nin ja Bob Woo­dwar­din kir­jaan ja kuu­luu po­liit­tis­ten tril­le­rien aa­te­liin. Kah­den huip­punäyt­te­lijän (Dus­tin Hoff­man, Ro­bert Red­ford myös osa­tuot­ti) ural­la tämä jäi ai­van uran kär­keen.
E­lo­ku­va sai neljä Os­ca­ria, jois­ta yk­si tu­li kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta Wil­liam Gold­ma­nil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Selkeä ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa Redfordin kommenttiraita, Jason Robardsin kuuluisa haastattelukatkelma Dinah Shore Showsta, traileri ja 28+18+16 min. dokumentit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy