Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Presidentin miehet – kahden levyn erikoisjulkaisu

All the President’s Men 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84889EAN: 7321944734015

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wa­ter­ga­tes­ta on riittä­nyt: Ni­xon jou­tui eroa­maan, elo­ku­va­ver­sio niit­ti mai­net­ta ja sa­lai­suus sel­vi­si vas­ta 2000-­lu­vul­la.

Wa­ter­ga­tes­ta on riittä­nyt: Ni­xon jou­tui eroa­maan, elo­ku­va­ver­sio niit­ti mai­net­ta ja sa­lai­suus sel­vi­si vas­ta 2000-lu­vul­la.
P­re­si­den­tin mie­het pe­rus­tuu Ni­xo­nin hal­lin­non te­kemät sa­la­kuun­te­lut pal­jas­ta­nei­den toi­mit­ta­jien Carl Berns­tei­nin ja Bob Woo­dwar­din kir­jaan ja kuu­luu po­liit­tis­ten tril­le­rien aa­te­liin. Kah­den huip­punäyt­te­lijän (Dus­tin Hoff­man, Ro­bert Red­ford myös osa­tuot­ti) ural­la tämä jäi ai­van uran kär­keen.
E­lo­ku­va sai neljä Os­ca­ria, jois­ta yk­si tu­li kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta Wil­liam Gold­ma­nil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Selkeä ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa Redfordin kommenttiraita, Jason Robardsin kuuluisa haastattelukatkelma Dinah Shore Showsta, traileri ja 28+18+16 min. dokumentit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy