Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Monster Trucks

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112739072

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­hail­ta­van van­ha­nai­kai­nen las­ten seik­kai­lue­lo­ku­va tei­neistä, jot­ka pää­sevät ot­ta­maan tun­tu­maa to­del­li­siin mons­te­riau­toi­hin kun öl­jyn­po­raa­jat va­paut­ta­vat sy­vyyk­sistä kol­me loch­nes­siä.

I­hail­ta­van van­ha­nai­kai­nen las­ten seik­kai­lue­lo­ku­va tei­neistä, jot­ka pää­sevät ot­ta­maan tun­tu­maa to­del­li­siin mons­te­riau­toi­hin kun öl­jyn­po­raa­jat va­paut­ta­vat sy­vyyk­sistä kol­me loch­nes­siä.
Peh­mos­ci­fin ja tei­nid­raa­man tai­dok­kaas­ti yh­distävä elo­ku­va tuo hen­geltään mie­leen ta­ka­vuo­sien hyvän­tuu­li­set sa­dut tyy­liin "Bat­te­ries Not Inc­lu­ded" ja "Co­coon", mut­ta ta­ri­na ja yleisö on oman­sa. Elo­ku­va tar­joaa puh­das­ta pop­cor­nia poh­jat­to­mas­ta laa­ris­ta ja luon­non lait vaih­tu­vat tuon tuos­ta epä­to­dennäköi­syyk­siin, mut­ta hu­pia riittää ko­ko kes­ton edestä.

Kuva & ääni

Avarasti ja viitseliäästi luotu miljöö sekä mahdollisuuksien mukaan ilman tietokoneita luodut toimintajaksot pääsevät esille näyttävästi HD-kuvan myötä. Jälki on hallittua ja huoliteltua. Ääniraita hoitaa tehtävänsä moitteita.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia (9 min.), mokia (5 min.), kolme koostetta autoista (19 min.) ja sarja lyhyitä täsmäkoosteita elokuvan synnystä (yht. 10 min.). Ekstrat korostavat elokuvan elävien stunttien merkitystä yli tietokonetehosteiden - valinta, joka varmasti auttoikin osaltaan elokuvan old skool -hengen luomisessa. (IJ)
30/07/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy