Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018021211

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ac­tion For­ce -­sar­ja­ku­vas­ta tut­tu ni­mi­hah­mo saa oman syn­ty­ta­ri­nan­sa, jon­ka ta­ko­mi­ses­sa ya­ku­zal­la ja sa­mu­rai-­pe­rin­teillä on vah­va roo­li.

Ac­tion For­ce -sar­ja­ku­vas­ta tut­tu ni­mi­hah­mo saa oman syn­ty­ta­ri­nan­sa, jon­ka ta­ko­mi­ses­sa ya­ku­zal­la ja sa­mu­rai-pe­rin­teillä on vah­va roo­li. Lä­peensä lap­se­no­mai­nen elo­ku­va pyö­rittää ral­lia osaa­vin ot­tein ja ar­vat­ta­vin kään­tein, mut­ta me­kaa­ni­sen kes­ken­kas­vui­sen ker­to­muk­sen si­jaan tämä tun­tuu es­ka­pis­mil­ta lap­suus­vuo­sil­le.
Pik­ku­poi­kien lei­keistä am­men­ta­va ta­ri­na ei ha­lua va­li­ta pu­nais­ta lan­kaa vaan ty­kittää miljöitä ja yh­tee­not­to­ja sel­lai­sel­la vim­mal­la, että van­hem­pia hir­vittää. Ni­pin na­pin yli kak­si­tun­ti­nen elo­ku­va tun­tuu pitkältä ja rön­syi­levältä, mut­ta sar­ja­ku­vien jättä­mien muis­tijäl­kien va­los­sa myös nos­tal­gi­sen ma­keal­ta. Il­meeltään elo­ku­va on us­kot­ta­van tum­masä­vyi­nen, mut­ta ei kui­ten­kaan ai­kuis­mai­sen syn­kis­te­levä.

Kuva

Erinomainen kuva on värikylläinen, vakaa ja valtaosin miellyttävän erotteleva. Viitseliäästi lavastettu kuva ottaa vaikutteita samurai-kulttuurista, modernin futuristisesta Japanista ja tutuista sarjakuvista luodakseen tummasävyisen uskottavan, mutta pohjimmiltaan lapsenomaisen seikkailullisen maailman.

Ääni

Soljuva ääniraita tahdittaa antiaan taisteluäänin ja toismaallisin nuotein, mutta pitää otteen enemmän runnollisena kuin mättönä. Paikoin vaikutelma ontuu unikseksi, mutta kokonaaisuus on hyvä.

Ekstrat

Ekstroissa lyhytelokuva, poistettuja kohtauksia ja kaksi koostetta. (IJ)
22/12/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy