Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Yölento

Red Eye 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200985EAN: 5050583026480

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vai­kei­siin asiak­kai­siin ja no­peaan on­gel­man­rat­kon­taan tot­tu­nut ho­tel­li­ma­na­ge­ri is­tuu yö­len­nol­la si­ni­silmäi­sen hur­mu­rin vie­reen aa­vis­ta­mat­ta, että on pian jou­tu­mas­sa osal­li­sek­si sa­la­mur­ha­hank­kee­seen.

Vai­kei­siin asiak­kai­siin ja no­peaan on­gel­man­rat­kon­taan tot­tu­nut ho­tel­li­ma­na­ge­ri (Rac­hel McA­dams) is­tuu yö­len­nol­la si­ni­silmäi­sen hur­mu­rin (Cil­lian Murp­hy) vie­reen aa­vis­ta­mat­ta, että on pian jou­tu­mas­sa osal­li­sek­si sa­la­mur­ha­hank­kee­seen. Wes Cra­ve­nin oh­jaa­ma se­mit­ril­le­ri sol­juu ke­peän ve­rettömäs­ti eteenpäin ar­vuu­tel­len minkä nok­ke­lan kei­non san­ka­ri­tar lo­pul­ta kek­sii pi­la­tak­seen pa­his­ten suun­ni­tel­mat. Lo­pul­ta rat­kai­su ei ole niinkään nok­ke­la, kuin kaa­va­mai­nen, mut­ta ta­pah­tu­mat ovat on­nek­si kes­kimääräistä kor­kea­len­toi­sem­pia. Pää­pa­hik­sen lo­pun ta­ha­ton Mar­lon Bran­do -i­mi­taa­tio on pis­te iin pääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on paitsi upean sävykäs myös miellyttävän yksityiskohtainen ja levollinen. Ääniraita ajaa hyvin asiansa täyttämällä tilan epämääräisen pahaenteisellä musiikilla ja ajoittaisilla säikyttelyefekteillä. Teknisesti jälki on vakuuttavaa, mutta sisällöllisesti perin tavanomaista. Suomeksi tekstitetyissä ekstroissa asiallinen tekijöiden kommenttiraita, kaksi hyvää making of -henkistä koostetta (yht. 22 min.) ja kokoelma mokia (7 min.). (IJ)
22/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy