Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Justice League

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741952

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­per­ma­nin kuol­tua Le­pak­ko­mies ja Ih­me­nai­nen rek­ry­toi­vat uut­ta su­ku­pol­vea mu­kaan ikui­seen tais­te­luun pa­huut­ta vas­taan.

Su­per­ma­nin kuol­tua Le­pak­ko­mies (Ben Aff­leck) ja Ih­me­nai­nen (Gal Ga­dot) rek­ry­toi­vat uut­ta su­ku­pol­vea mu­kaan ikui­seen tais­te­luun pa­huut­ta vas­taan. Kut­suun vas­taa­vat Sa­la­ma, Ky­bor­gi ja Ve­si­mies.
Se­ka­vis­sa tun­nel­mis­sa aloit­ta­va elo­ku­va tun­tuu aluk­si pitkään useaa eri ta­ri­naa hätäi­ses­ti yh­dis­te­levältä seik­kai­lul­ta, mut­ta vä­hi­tel­len blen­de­rissä syn­tyy ver­rat­tain ko­he­rent­ti ja jo­pa ve­toa­va su­per­san­ka­ri­seik­kai­lu. Ta­ri­na on lo­pul­ta pe­rin­teitä kun­nioit­ta­va, mut­ta to­teu­tus is­kevä ja tuo­re. Ky­seessä on lo­pul­ta odo­tuk­sia selväjär­ki­sem­pi ja ten­hoa­vam­pi seik­kai­lu.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, värikylläinen ja fantastisen tehosekoittimensa villeimmilläkin kierroksilla hallittu. Anti vaikuttaa läpeensä aidolta 4K:lta, olipa sitten kyse kuvatuista tai tietokoneella luoduista osista, mutta kyse on silti 2K-masteroidusta kuvasta. 2K-masteroinnin huomaa joissakin hahmojen lähikuvissa, mutta keskimäärin lopputuloksen valossa on hyvin vaikea uskoa, että kyse olisi muusta kuin aidosta 4K:sta. Tehokas ja musiikkia hyvin hyödyntävä ääniraita.

Ekstrat

4K-version levy on ekstraton, mutta boksista niin löytyvä HD-version levy tarjoaa lisukkeiksi sarja koosteita. (IJ)
30/03/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy