Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Laululintu

Little Voice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din tu­si­na­tuot­tei­den, las­kel­moi­dun te­ko­haus­ko­jen, yli­pir­tei­den ja hy­per­ke­vei­den kaa­va­fars­sien jäl­keen brit­tie­lo­ku­vat ovat kuin Hart Sport Sa­ha­ras­sa – us­ko­mat­to­man vir­kistävä, mut­ta va­li­tet­ta­van har­vi­nai­nen tut­ta­vuus.

Hol­lywoo­din tu­si­na­tuot­tei­den, las­kel­moi­dun te­ko­haus­ko­jen, yli­pir­tei­den ja hy­per­ke­vei­den kaa­va­fars­sien jäl­keen brit­tie­lo­ku­vat ovat kuin Hart Sport Sa­ha­ras­sa – us­ko­mat­to­man vir­kistävä, mut­ta va­li­tet­ta­van har­vi­nai­nen tut­ta­vuus. Yli­kin voi toi­saal­ta am­pua, sen osoit­taa myös hy­villä luon­nenäyt­te­lijöillä (Mic­hael Cai­ne, Ja­ne Hor­rocks, Ewan McG­re­gor) pais­tat­te­le­va elo­ku­va ”­Litt­le Voi­ce”.
E­lo­ku­va tar­jo­si voi­mak­kaan kont­ras­tin hol­lywoo­di­lai­sil­le saip­puoil­le ja sai­kin si­ten krii­ti­koil­ta tar­peet­to­man pal­jon ylis­tystä. Hor­rocks sai dus­tin­hoff­man­mai­ses­ta roo­lis­taan sul­keu­tu­nee­na lau­lu­tai­tu­ri­na Os­car-eh­dok­kuu­den ja Cai­ne Kul­tai­sen Maa­pal­lon.

Kuva, ääni & ekstrat

Huono kuvan ja äänen laatu. Levyllä minidokumentti ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy