Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Solomon Kane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 226955EAN: 5708758682435

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Co­na­nin luo­ja­na par­hai­ten tun­ne­tun Tek­sa­sin miek­ka- ja ma­gia­kir­jal­li­suu­den klas­sik­ko Ro­bert E. Howard loi toi­sek­si mie­len­kiin­toi­sim­man san­ka­rin­sa 1600-­lu­vun tait­teen Eng­lan­tiin.

Co­na­nin luo­ja­na par­hai­ten tun­ne­tun Tek­sa­sin miek­ka- ja ma­gia­kir­jal­li­suu­den klas­sik­ko Ro­bert E. Howard loi toi­sek­si mie­len­kiin­toi­sim­man san­ka­rin­sa 1600-lu­vun tait­teen Eng­lan­tiin. So­lo­mon Ka­ne oli kylläs­ty­nyt saa­lis­ta­mi­seen ja tap­pa­mi­seen sen seit­semällä me­rellä, mut­ta miek­kaan tar­tut­tua siitä on han­ka­la luo­pua.
E­lo­ku­va ei juu­ri ta­voi­ta Ka­nen mie­len­kiin­tois­ta dua­lis­tis­ta mo­raa­lia. Var­sin­kin hä­nen kak­si­nais­mo­ra­lis­min­sa syn­ti­siä kai­dal­ta po­lul­ta tal­laa­jia ja en­nen kaik­kea vääräus­koi­sia vas­taan jää ta­voit­ta­mat­ta. Jäl­kimmäi­sen ai­he­pii­rin siir­to ny­kye­lo­ku­vaan voi­si­kin ol­la ai­ka­moi­nen pom­mi.
A­lun tö­keröitä trik­kejä lu­kuu­not­ta­mat­ta toi­min­ta su­juu. Mie­len­kiin­toi­sen hah­mon mo­net ulot­tu­vuu­det jäävät kui­ten­kin ha­ke­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
23/09/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy