Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Days of Thunder – ukkosta radalla

Days of Thunder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Simp­son/B­ruck­hei­mer/S­cott -­viih­dettä ai­hee­naan NAS­CA­Rin au­to­hel­vet­ti.

Simp­son/B­ruck­hei­mer/S­cott -viih­dettä ai­hee­naan NAS­CA­Rin au­to­hel­vet­ti. On käytännössä juu­ri sel­lais­ta me­noa kuin teo­rias­sa voi pää­tellä. Ajo­koh­tauk­set ovat täyttä rau­taa, mut­ta kun ih­mi­siä pitäi­si ku­va­ta…

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva, hienoista rakeisuutta. Jyminää riittää joka nurkkaan eli käännä vahvistin täysille. Ekstroissa vain traileri Paramountin perustyyliin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy